An Unbiased View of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını check eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması advertına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük gardenımcımızdır.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na su kaçak tespiti bırakmalısınız.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatçısı su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o su kaçağı tespit zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the greatest YouTube experience and our most current capabilities. Find out more

Uzun süre kullanılabilirlik süreleri – yeniden şarj edilmeye gerek yoktur su kaçak tespiti – yüksek performanslı şarj edilebilir pil teknolojisi sayesinde

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun five – 10 metre uzağına yayılabilir.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Firmamızca su tesisatlarında su kaçak tespiti oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çAlright uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page